П`ятниця, 10.05.2024, 02:08
Вітаю Вас Гість | RSS

КИРИЛІВСЬКА ЗШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Статистика

Головна » 2015 » Вересень » 8 » Підготовка до нового навчального року
21:32
Підготовка до нового навчального року

 Цього року ІІ-Червоноармійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів радо відкриває двері перед п’ятидесяти п’ятьма учнями. Щоб учні прийшли до школи було зроблено великий обсяг робіт: зроблено косметичний ремонт всіх класних приміщень, демонтовано старий та зведено новий паркан, прибрано територію школи. Помічниками, як завжди були спонсори: агрофірма ім.Т.Г.Шевченка (голова агрофірми Супрун О.М.), Червоноармійська сільська рада (голова сільської ради Огурцова В.А.), батьки учнів, технічний персонал та  вчителі школи.                             

    Дякуючи сезонним опалювачам Ткаченку Ю.С., Чепенку Г.О., Гороховатському С.В. та Шпичці О.С. вступив в дію хімічний кабінет, який не використовувався впродовж декількох років  з причини капітального ремонту підлоги.  Господар класного приміщення Лиман І.Д. швидко навела порядок в приміщенні: ввесь необхідний матеріал, посібники, підручники, робочі зошити  під руками. Проте вона, як і адміністрація школи, сподівається на оформлення кабінету відповідно до всіх санітарних норм.            

    Сільська голова Огурцова В.А. опікується проблемами школи. Разом з членами виконкому Червоноармійської сільської  ради було прийнято рішення про демонтаж старого та зведення нового паркану біля школи. Виконання робіт було покладене на ППОВ «Карапетян» на чолі з  Ходояном Д.П. Роботи були виконані у встановлені терміни. Однак, частину цегли все ж було залишено на узбіччі.  Колектив школи підтримав ініціативу адміністрації  щодо прибирання території, а шефи, агрофірма ім.Т.Г.Шевченка в особі Супруна О.М., надали транспорт для вивезення цегли.    

     Голова агрофірми Супрун О.М. - частий гість у стінах школи, тому повз його увагу не проходять  проблеми школи: ремонт підлоги, скошування трави, поновлення та поповнення матеріальної бази. Завдяки господарському гарту Олега Миколайовича було поліпшено  стан підлоги в хімічному кабінеті. На бетоновану площу було покладено шар піску, а поверх нього – деревоплиту, після чого постелено лінолеум. З нагоди Дня знань  для поповнення матеріально-технічної бази школи було придбано бензокосу для скошування трави.  

    Хочеться подякувати всім: батькам, спонсорам, членам колективу школи та всієї громади за взаємопорозуміння та бажання зробити школу дійсно другою домівкою для учнів.

                                                                                       Адміністрація школи

 

Переглядів: 401 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Старосалтівська ЗШ

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz