П`ятниця, 10.05.2024, 03:54
Вітаю Вас Гість | RSS

КИРИЛІВСЬКА ЗШ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Статистика

Головна » 2015 » Вересень » 11

У 2015/2016 навчальному році всі випускники шкіл, а також учні, які здобуватимуть загальну середню освіту у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, складатимуть шкільні іспити у формі ЗНО. Про це, за результатами засідання Колегії Міністерства освіти і науки, у своєму Facebook повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук.
За його словами, у 2015/16 навчальному році перелік предметів, з яких можна буде скласти ЗНО, не зміниться.
Усі випускники шкіл складатимуть ДПА у формі ЗНО з трьох обов’язкових предметів: української мови, іноземної мови, математики або історії України.
У разі, якщо для вступу до вищого навчального закладу випускнику будуть необхідні сертифікати ЗНО з інших предметів, він матиме можливість скласти зовнішнє незалежне оцінювання.
Також буде продовжена практика використання тестів двох рівнів складності для зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та математики.
Як повідомив директор УЦОЯО, державну підсумкову атестацію у формі ЗНО також будуть проходити всі учні, хто здобуває загальну середню освіту у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

За матеріалами http://osvita.ua

 

Переглядів: 462 | Додав: administrator | Дата: 11.09.2015 | Коментарі (0)

Затверджено новий Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти

4 серпня 2015 року на Урядовому порталі оприлюднено Постанову Кабміну від 8 липня 2015 р. № 533 “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України”.
Так, 24-й абзац переліку об’єктів, що підлягають обов’язковій охороні підрозділами Державної служби охорони при МВС, буде викладений у такій редакції: “Український центр оцінювання якості освіти, регіональні центри оцінювання якості освіти, їх об’єкти, а також пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання, пункти обробки та пункти перевірки”.
А крім того, затверджено новий Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти.
Дія цього документа поширюється “на процес проведення організаційно-технологічної підготовки зовнішнього незалежного оцінювання, що належить до повноважень Українського центру оцінювання якості освіти як спеціально уповноваженої державної установи, що проводить зовнішнє незалежне оцінювання”.
Серед прав та учасників ЗНО, зокрема, зазначений “доступ до інформації про програми зовнішнього незалежного оцінювання, форми завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання; строки та порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання; час і місце проведення зовнішнього незалежного оцінювання; використання в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання технічних пристроїв, необхідних для здійснення контролю за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання; порядок визначення, спосіб та час офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання” тощо.
Крім того, абітурієнти можуть розраховувати на ввічливе та неупереджене ставлення до себе осіб, відповідальних за організацію та проведення ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: administrator | Дата: 11.09.2015 | Коментарі (0)

З 7 вересня по 11 вересня 2015 року в ІІ-Червоноармійській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Олімпійський тиждень. Відповідальним за його проведення було призначено вчителя фізичної культури  Фадєєва С.А.

Переглядів: 425 | Додав: administrator | Дата: 11.09.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Старосалтівська ЗШ

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz